Twee jongens (17) nacht in cel na rijden op gestolen motor

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagavond heeft de politie twee jongens van 17 uit Vlissingen en Middelburg aangehouden voor het rijden op een gestolen motor.

Bij het zien van de politie gooide de twee de motor neer en zette het op een lopen. Echter kwamen zij niet ver, agenten hield het tweetal aan op de Vrijburgstraat en de Tuinderijstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

De twee 17-jarigen zijn meegenomen naar het politiebureau, zij hebben de nacht in een cel doorgebracht. Maandag zijn de twee verhoord.

Na onderzoek bleek de motor in de nacht van 12 op 13 augustus 2015 te zijn gestolen uit een garage aan de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen. De eigenaar van de motor deed aangifte.

- Advertentie -
Vorig artikelKNRM helpt zeiljacht met motorproblemen
Volgend artikelBrandweer blust buitenbrand Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.