Drugsdealer is er gloeiend bij

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 51-jarige man uit Vlissingen is aan de Lammensstraat opgepakt. Hij zou op woensdag 26 augustus rond 17.25 uur drugs gedeald hebben op de Aagje Dekenstraat.

Kort na de transactie is de man door de politie op gepakt. Een van de agenten was getuigen van de deal. De verdachte had drugs op zak. Deze zijn in beslag genomen. Hij is meegenomen naar het politiebureau en daar gehoord. Na het verhoor is hij met een proces-verbaal op zak vrijgelaten.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelPiepende rookmelder in Henri Dunantstraat Souburg
Volgend artikelKNMI: Vannacht en zondagnacht kans op onweersbuien
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).