Overvaller Vlissingse groenteboer 16 maanden jeugddetentie

VLISSINGEN – De 19-jarige jongen uit de gemeente Vlissingen die in februari een groente en fruitwinkel in het Groenewoud in Vlissingen probeerde te overvallen heeft 16 maanden jeugddetentie gekregen. Hiervan zijn 8 maanden voorwaardelijk.

De 19-jarige dader vluchtte zonder buit nadat de eigenaar, een 81-jarige Vlissinger, hem met rake trappen tegen de borst de winkel uitwerkte. De politie hield een week later de 19-jarige jongen aan.

Zie ook:

Vorig artikelMan (24) aangehouden in verband met drugszaak
Volgend artikelMan (20) verstoort openbare orde Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier