P2000 en C2000 uren lang plat door storing

VLISSINGEN – Sinds vannacht zijn de communicatiemiddelen van de hulpdiensten, C2000 en P2000 niet bereikbaar door een storing.

Volgens de Veiligheidsregio is de storing begonnen om 03.30 uur. Dienstdoende functionarissen zijn per telefoon gealarmeerd. Ook zijn brandweermensen paraat gesteld op de kazernes. Politie en ambulancepersoneel worden waar nodig per mobiel telefoon gealarmeerd.

Een speciaal ROT (Regionaal Operationeel Team) is in Middelburg bijeen gekomen voor de afstemming van bepaalde zaken rondom de storing.

Volgens de Veiligheidsregio is het in Zeeland rustig, er zijn enkele ambulancemeldingen geweest. De oorzaak van de storing ligt volgens een woordvoerder aan het vervangen van  enkele switches in de regio Breda.

Alle brandweermensen blijven op de kazerne tot dat de storing is verholpen.

De storing is inmiddels opgelost.

Vorig artikelBuitenbranden in Vlissingen en Souburg
Volgend artikelVrachtwagen verliest container net niet
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier