P2000 en C2000 uren lang plat door storing

- Advertentie -

VLISSINGEN – Sinds vannacht zijn de communicatiemiddelen van de hulpdiensten, C2000 en P2000 niet bereikbaar door een storing.

Volgens de Veiligheidsregio is de storing begonnen om 03.30 uur. Dienstdoende functionarissen zijn per telefoon gealarmeerd. Ook zijn brandweermensen paraat gesteld op de kazernes. Politie en ambulancepersoneel worden waar nodig per mobiel telefoon gealarmeerd.

- Advertentie -

Een speciaal ROT (Regionaal Operationeel Team) is in Middelburg bijeen gekomen voor de afstemming van bepaalde zaken rondom de storing.

Volgens de Veiligheidsregio is het in Zeeland rustig, er zijn enkele ambulancemeldingen geweest. De oorzaak van de storing ligt volgens een woordvoerder aan het vervangen van  enkele switches in de regio Breda.

Alle brandweermensen blijven op de kazerne tot dat de storing is verholpen.

De storing is inmiddels opgelost.

- Advertentie -
Vorig artikelBuitenbranden in Vlissingen en Souburg
Volgend artikelVrachtwagen verliest container net niet
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.