Politie arresteert man en vrouw na verkeersruzie

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft aan de Molenweg een 39-jarige man en 28-jarige vrouw uit Oost-Souburg aangehouden. Het tweetal was betrokken bij een verkeersruzie op de hoek van de J.D.P. De Smitstraat met de Molenweg.

Op dinsdag 8 september kwam er rond 12.15 uur een melding binnen van een aanrijding. Daarna zou een ruzie zijn ontstaan. Agenten gingen naar de locatie van het ongeval, waarbij er niemand gewond was geraakt, maar wel blikschade was ontstaan.

- Advertentie -

De 39-jarige verdachte zou volgens verklaringen nog wel tegen de portier van de 63-jarige Middelburgse hebben getrapt en de vrouw hebben bedreigd en mishandeld.

De verdachte is vervolgens door de dienders aangehouden. Zijn bijrijdster vond het daarop nodig de agenten te beledigen. Zij is vervolgens ook gearresteerd.

Het tweetal is voor verhoor afgevoerd naar het politiebureau. De man is vastgezet en de vrouw is na verhoor met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.

- Advertentie -
Vorig artikelKNRM Breskens 75 jaar
Volgend artikelKind gewond na val met fiets, brandweer rukt uit
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).