Groep jongeren mishandeld echtpaar

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Zondagmorgen vroeg zijn op de Strandweg een man en een vrouw door diverse jongens en meisjes geslagen en geschopt. Vooral de vrouw is hierbij gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 02.30 uur. Het echtpaar woont in de buurt van de parkeerplaats aan de Strandweg. Na middernacht werd door een groep van ongeveer tien tot vijftien jongeren in de buurt van deze parkeerplaats overlast veroorzaakt. De bewoonster ging naar de groep toe en vroeg tevergeefs of de jongeren weg wilden gaan.

- Advertentie -

Daarna liep het uit de hand. De bewoner was ondertussen ook naar buiten gekomen. Een van de jongens gooide een fiets naar hem toe. De vrouw werd aan haar haren getrokken, waarbij ze op de grond viel. Daarna werd vooral de vrouw geslagen en geschopt. Ook de man werd aangevallen.

Terwijl de geweldplegingen plaatsvonden, kwam een 17-jarige jongeman uit Vlissingen voorbij. Hij zag dat de vrouw op de grond lag en geslagen en geschopt werd. De jongeman hielp de vrouw, waarbij hij zelf ook nog enkele klappen en schoppen kreeg. Hierop vertrok de groep.

De vrouw liep diverse verwondingen aan haar lichaam op. Een GGD-arts heeft haar onderzocht. Zondagochtend hebben de vrouw en de man op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan.

De politie stelt een onderzoek in naar deze laffe geweldpleging. Hebt u informatie over dit incident of ben je zelf betrokken geweest? Meld dit dan aan de politie. Bel 0900-8844 of kom naar het politiebureau in Vlissingen, Breestraat 15.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto verwoest door brand Oost-Souburg
Volgend artikelCode geel in verband met zware windstoten
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).