Jongen vermist uit Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Via Burgernet werd vanavond een oproep gedaan om uit te kijken naar een jongen die vermist is.

Via Burgernet werd het volgende signalement verspreid: De jongen draagt een blauwe jeans. Hij heeft een sweater met het logo van de Amsterdamse voetbalclub Ajax erop aan. De jongen heeft een grijze rugzak bij zich, ook heeft hij een linnen tasje met het marine logo erop bij zich.

Heeft u tips of weet u waar de jongen op dit moment verblijft? Bel dan naar 112.

Vorig artikelCode geel in verband met zware windstoten
Volgend artikelEOD brengt anti-tankmijn uit WOII tot ontploffing
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier