Jongen vermist uit Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Via Burgernet werd vanavond een oproep gedaan om uit te kijken naar een jongen die vermist is.

Via Burgernet werd het volgende signalement verspreid: De jongen draagt een blauwe jeans. Hij heeft een sweater met het logo van de Amsterdamse voetbalclub Ajax erop aan. De jongen heeft een grijze rugzak bij zich, ook heeft hij een linnen tasje met het marine logo erop bij zich.

Heeft u tips of weet u waar de jongen op dit moment verblijft? Bel dan naar 112.

Vorig artikelCode geel in verband met zware windstoten
Volgend artikelEOD brengt anti-tankmijn uit WOII tot ontploffing
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier