Scooterrijder gewond aan knie na ongeval Vlissingen

VLISSINGEN – Een jongeman (19) is aangereden door een automobiliste (53) op de Gerbrandystraat. Hij raakte gewond aan zijn knie.

De automobiliste reed woensdag 23 september rond 17.30 uur op de Gerbrandystraat en de scooter reed daar achter. De automobiliste moest flink afremmen voor afslaand verkeer. Daarbij botste de scooter tegen de achterkant van de auto.

De man raakte licht gewond aan zijn knie, maar hoefde daarvoor niet naar een arts of naar het ziekenhuis. Beide voertuigen hadden schade. De bestuurders hebben gezamenlijk de verzekeringspapieren in gevuld.

Vorig artikelPolitie en reddingsbrigade houden oefening op strand
Volgend artikelBrandweer blust autobrand Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier