Politie zoekt getuigen mishandeling en vernieling

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets kunnen zeggen over een mishandeling en vernieling op maandag 21 september 2015 op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van een rijschool.

Op die maandag omstreeks 07.55 uur reed daar een 13-jarige jongen uit Vlissingen. Hij werd tot stoppen gedwongen door een groep jongeren van ongeveer 12 personen.

- Advertentie -

Ze schopten tegen zijn fiets en toen hij op de grond viel mishandelden ze hem. Ook vernielden ze zijn fiets. Het slachtoffer liep bij de mishandeling letsel op.

Hij kent de groep niet en er is volgens de aangifte geen aanleiding om hem tot stoppen te dwingen geweest. Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter voor melding in Koudekerke
Volgend artikelEOD brengt explosieven tot ontploffing Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).