Auto’s verwoest door brand Vlissingen

VLISSINGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee auto die naast elkaar stonden in het Vlissingse Wijenburg door brand verwoest.

Even na half vier werd de tankautospuit van brandweer Koudekerke met spoed ter plaatse gestuurd. Omdat twee auto’s in brand stonden en er gevaar bestond dat het vuur naar een achtergelegen woning zou overslaan, werd een puur minuten later ook een tankautospuit van brandweer Vlissingen opgeroepen.

De brandweer zette schuim en water in om beide voertuigen te blussen. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s getakeld en geborgen. De auto’s zijn vermoedelijk in brand gestoken.

Vorig artikelFlexteam doorzoekt woning in verband met harddrugs
Volgend artikelPolitie houdt voetjesactie in Vlissingse woonwijk
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier