Brandweer ingezet om patiënt uit woning te tillen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Brandweer en twee ambulanceteams zijn vanavond uitgerukt voor een melding in de Tulpenlaan in Vlissingen.

Rond 19.15 uur werd de eerste ambulance gealarmeerd. Een paar minuten later volgende en oproep voor de tweede ambulance. Ook werd de hoogwerker van de brandweer uit Vlissingen met spoed ter plaatse gevraagd.

De hoogwerker bleek echter niet nodig te zijn. Brandweer en ambulancepersoneel hebben de patiënt via het trappenhuis naar beneden gedragen. De patiënt is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Vorig artikelPolitie zoekt eigenaren van gestolen goederen
Volgend artikelBrandgerucht in woning Breestraat Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier