Forensische Opsporing doet onderzoek bij beschoten auto’s

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag hebben twee onderzoekers van de Forensische Opsporing (FO) onderzoek gedaan bij de beschoten auto’s in de Jacob van Campenstraat in Vlissingen.

Op de parkeerplaats ter hoogte van de Gerrit Rietveldstraat en de Jacob van Campenstraat zijn vannacht drie auto’s beschoten. Dit gebeurde volgens een woordvoerder van de politie door iemand op een fiets.

Vanmiddag heeft de Forensische Opsporing van de politie foto’s gemaakt van de twee auto’s. De derde auto is vannacht al weggehaald. Bij een van de auto’s zat een kogelgat in het portier van de bijrijdersplaats. De andere auto heeft aan de achterkant een kapot ruitje. Hier is een kogel doorheen geschoten, deze kogel heeft het voertuig via de voorruit verlaten.

Zie ook:

Vorig artikelFietser neemt automobilist onder vuur
Volgend artikelArrestatieteam valt woningen in Vlissingen binnen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier