Forensische Opsporing doet onderzoek bij beschoten auto’s

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag hebben twee onderzoekers van de Forensische Opsporing (FO) onderzoek gedaan bij de beschoten auto’s in de Jacob van Campenstraat in Vlissingen.

Op de parkeerplaats ter hoogte van de Gerrit Rietveldstraat en de Jacob van Campenstraat zijn vannacht drie auto’s beschoten. Dit gebeurde volgens een woordvoerder van de politie door iemand op een fiets.

- Advertentie -

Vanmiddag heeft de Forensische Opsporing van de politie foto’s gemaakt van de twee auto’s. De derde auto is vannacht al weggehaald. Bij een van de auto’s zat een kogelgat in het portier van de bijrijdersplaats. De andere auto heeft aan de achterkant een kapot ruitje. Hier is een kogel doorheen geschoten, deze kogel heeft het voertuig via de voorruit verlaten.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelFietser neemt automobilist onder vuur
Volgend artikelArrestatieteam valt woningen in Vlissingen binnen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.