Fietser neemt automobilist onder vuur

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagmorgen vroeg is een bestuurder van een personenauto in de Jacob van Campenstraat met de kruising met de Pieter Poststraat door een fietser onder vuur genomen. De man raakte niet gewond.

Het incident gebeurde rond 01.45 uur. De 30-jarige man uit Vlissingen zat in zijn auto te wachten, toen plotseling een fietser enkele keren op de auto schoot. De automobilist is hierop hard weggereden en naar het politiebureau in Vlissingen gereden, waar hij melding deed van het incident.

- Advertentie -

Agenten troffen in de auto enkele kogelgaten aan. De auto is voor onderzoek in beslag genomen. Op de locatie in de Jacob van Campenstraat trof de politie enkele hulzen aan. De omgeving werd afgezet en een getuige werd gehoord. De Vlissinger deed aangifte.

De politie stelt een onderzoek in naar dit schietincident. Hebt u informatie over het voorval of over de dader? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelDrie jongens op heterdaad aangehouden dankzij getuige
Volgend artikelForensische Opsporing doet onderzoek bij beschoten auto’s
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.