Fietser neemt automobilist onder vuur

VLISSINGEN – Zondagmorgen vroeg is een bestuurder van een personenauto in de Jacob van Campenstraat met de kruising met de Pieter Poststraat door een fietser onder vuur genomen. De man raakte niet gewond.

Het incident gebeurde rond 01.45 uur. De 30-jarige man uit Vlissingen zat in zijn auto te wachten, toen plotseling een fietser enkele keren op de auto schoot. De automobilist is hierop hard weggereden en naar het politiebureau in Vlissingen gereden, waar hij melding deed van het incident.

Agenten troffen in de auto enkele kogelgaten aan. De auto is voor onderzoek in beslag genomen. Op de locatie in de Jacob van Campenstraat trof de politie enkele hulzen aan. De omgeving werd afgezet en een getuige werd gehoord. De Vlissinger deed aangifte.

De politie stelt een onderzoek in naar dit schietincident. Hebt u informatie over het voorval of over de dader? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Vorig artikelDrie jongens op heterdaad aangehouden dankzij getuige
Volgend artikelForensische Opsporing doet onderzoek bij beschoten auto’s
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier