Vrouw ernstig gewond na aanrijding

- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagavond is een voetgangster ernstig gewond geraakt na een aanrijding op het zebrapad over de Koudekerkseweg in Vlissingen ter hoogte van het ziekenhuis.

Rond 18.35 uur werd de vrouw aangereden en meteen werden er een ambulance en een politie eenheid ter plaatse gestuurd. Ook is er een huisarts vanaf de huisartsenpost naar toe gegaan om eerste hulp te verlenen.

- Advertentie -

Nadat de ambulance ter plaatse kwam werd de weg afgezet voor onderzoek en werd de vrouw behandeld in de ambulance. Na 30 minuten werd de vrouw met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Omdat de bestuurder van het busje volgens een getuige veel te hard reed en niet optijd kon stoppen werd de verkeersongevallen analyse (VOA) opgeroepen om verder onderzoek te verrichten. De bestuurder van het busje is meegenomen door de politie.

Doordat de VOA van zeeland bezig was met andere incidenten moest de VOA van tilburg komen. Na meer dan 3 uur kon het voertuig geborgen worden en de weg worden vrijgegeven.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsen vernield op station
Volgend artikelVrouw met gestolen buskaarten aangehouden door politie
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).