Woningoverval Oost-Souburg aankomende dinsdag in Opsporing verzocht

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De woningoverval die plaatsvond op 16 oktober aan de Schroeweg in Oost-Souburg wordt aankomende dinsdag uitgezonden in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Die dinsdagavond 16 oktober werden de bewoners van een woning aan de Schroeweg vermoedelijk opgewacht door twee daders, dit gebeurde rond 21.00 uur. Rond 21.40 uur verlieten de twee daders de woning, zij namen een onbekend geldbedrag mee. De twee stapte vermoedelijk in een ouder model van de Honda Civic.

- Advertentie -

Afgelopen vrijdag meldde zich drie getuigen, één van die getuigen vertelde zeer interessant informatie. Met die informatie is de politie nu bezig.

Dinsdag om 20.30 uur op NPO 1 zal het tv-programma Opsporing verzocht aandacht aan de zaak besteden. De politie hoopt dat er op deze manier meer getuigen zich melden.

Heeft u meer informatie over deze overval, u kunt nog steeds contact opnemen met de politie. Bel naar: 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal doen? Bel dan naar: 0800-7000.

Zie ook:

 

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw met gestolen buskaarten aangehouden door politie
Volgend artikelFietster gewond na aanrijding
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.