Fietster gewond na aanrijding

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagochtend zijn hulpdiensten groots uitgerukt voor een fietster die onder een auto terecht was gekomen na een aanrijding.

Rond 11:15 uur kwam er een melding dat er een fietser zou zijn aangereden door een auto en onder de auto terecht was gekomen en daar bekneld zat.

- Advertentie -

Meteen werden er twee ambulances de Rotterdamse traumahelikopter en twee brandweerwagens waaronder een hulpverleningsvoertuig ter plaatse gestuurd. Eenmaal ter plaatse ging het ambulance personeel aan de slag met het stabiliseren van het slachtoffer en gingen de brandweerlieden aan de slag met het stabiliseren van het voertuig om vervolgens het slachtoffer vanonder het voertuig vandaan halen.

Toen het slachtoffer eenmaal bevrijd was werd de Rotterdamse traumahelikopter afgemeld waarna het slachtoffer in de ambulance gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht en de brandweer kon inpakken.

Toen de brandweer klaar was met inpakken kwam de Verkeersongevallen Analyse (VOA) ter plaatse om onderzoek te verrichten naar de toedracht van het ongeval.

Na ongeveer 2 uur was alles opgeruimd en werd de weg weer vrijgegeven.

- Advertentie -
Vorig artikelWoningoverval Oost-Souburg aankomende dinsdag in Opsporing verzocht
Volgend artikelJongen aangehouden na achtervolging
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).