Persoon raakt gewond na crash tegen lantaarnpaal

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is de vermoedelijke bestuurder van een personenauto gewond geraakt nadat hij met zijn auto crashte tegen een lantaarnpaal.

Om 22.45 uur werden brandweer en ambulance opgeroepen voor een melding aan de President Rooseveltlaan ter hoogte van de kruising met de Bloemenlaan in Vlissingen.

- Advertentie -

Een personenauto bleek op een lantaarnpaal geklapt te zijn. Hierbij zijn de airbags van het voertuig geactiveerd. Ook waren de voorruit en de bumper van het voertuig kapot.

Omdat de auto mogelijk in brand zou staan werd de brandweer gealarmeerd. Echter bleek er geen sprake van brand te zijn. Het slachtoffer, een 34-jarige man uit s-Gravenhage, is zonder spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft door het ongeval een hoofdwond opgelopen. Volgens omstanders droeg de persoon geen gordel.

Hoe het ongeval is gebeurt is niet bekend. De zwaarbeschadigde lantaarnpaal is door een gespecialiseerd bedrijf dichtgeplakt. Een ander bedrijf heeft het wegdek gereinigd.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie neemt illegaal vuurwerk in beslag
Volgend artikelMan gezocht wegens winkeldiefstal Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.