Persoon raakt gewond na crash tegen lantaarnpaal

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is de vermoedelijke bestuurder van een personenauto gewond geraakt nadat hij met zijn auto crashte tegen een lantaarnpaal.

Om 22.45 uur werden brandweer en ambulance opgeroepen voor een melding aan de President Rooseveltlaan ter hoogte van de kruising met de Bloemenlaan in Vlissingen.

Een personenauto bleek op een lantaarnpaal geklapt te zijn. Hierbij zijn de airbags van het voertuig geactiveerd. Ook waren de voorruit en de bumper van het voertuig kapot.

Omdat de auto mogelijk in brand zou staan werd de brandweer gealarmeerd. Echter bleek er geen sprake van brand te zijn. Het slachtoffer, een 34-jarige man uit s-Gravenhage, is zonder spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft door het ongeval een hoofdwond opgelopen. Volgens omstanders droeg de persoon geen gordel.

Hoe het ongeval is gebeurt is niet bekend. De zwaarbeschadigde lantaarnpaal is door een gespecialiseerd bedrijf dichtgeplakt. Een ander bedrijf heeft het wegdek gereinigd.

Vorig artikelPolitie neemt illegaal vuurwerk in beslag
Volgend artikelMan gezocht wegens winkeldiefstal Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier