Brandweer naar diverse stormschade meldingen

De gevaarlijk hangende tak op de Bachlaan in Vlissingen door de brandweer naar beneden gehaald. © Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN / OOST-SOUBURG – De brandweer is vanochtend meerdere keren uitgerukt voor verschillende meldingen van stormschade in Vlissingen en Oost-Souburg.

Rond 09.45 uur kwam de eerste melding binnen voor de brandweer. Het betrof een deels los gewaaide lichtkoepel op een dak van een loods aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen. De Prins Hendrikweg in tijdelijk afgesloten geweest omdat de de koepel mogelijk op de weg kon waaien.

- ADVERTENTIE -

Hierna is de brandweer meteen doorgereden naar een volgende melding aan de Bachlaan in Vlissingen. Hier hing een tak deels los, er bestond enig gevaar. Ook is de brandweer naar de Boulevard geweest bij een horecagelegenheid, hier waren bouwhekken omgewaaid.

Ook in de Paspoortstraat in Oost-Souburg kwam een melding binnen. Hier heeft de brandweer een dak gecontroleerd omdat er dakpannen los waren gewaaid.

Op de Willem Ruysstraat in Vlissingen bleek een reclamezuil door de harde wind los te zijn gewaaid. Deze heeft de brandweer weer vast weten te maken.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier