Brandweer naar diverse stormschade meldingen

- Advertentie -

VLISSINGEN / OOST-SOUBURG – De brandweer is vanochtend meerdere keren uitgerukt voor verschillende meldingen van stormschade in Vlissingen en Oost-Souburg.

Rond 09.45 uur kwam de eerste melding binnen voor de brandweer. Het betrof een deels los gewaaide lichtkoepel op een dak van een loods aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen. De Prins Hendrikweg in tijdelijk afgesloten geweest omdat de de koepel mogelijk op de weg kon waaien.

- Advertentie -

Hierna is de brandweer meteen doorgereden naar een volgende melding aan de Bachlaan in Vlissingen. Hier hing een tak deels los, er bestond enig gevaar. Ook is de brandweer naar de Boulevard geweest bij een horecagelegenheid, hier waren bouwhekken omgewaaid.

Ook in de Paspoortstraat in Oost-Souburg kwam een melding binnen. Hier heeft de brandweer een dak gecontroleerd omdat er dakpannen los waren gewaaid.

Op de Willem Ruysstraat in Vlissingen bleek een reclamezuil door de harde wind los te zijn gewaaid. Deze heeft de brandweer weer vast weten te maken.

- Advertentie -
Vorig artikelCode geel in verband met gevaarlijk weer
Volgend artikelMan door het lint in kamerverhuurpand Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.