Man door het lint in kamerverhuurpand Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een 22-jarige Vlissinger aangehouden in zijn bovenwoning aan de Paul Krugerstraat op verdenking van bedreiging met een wapen en vernieling met een bijl.

Als opgeroepen agenten rond 00.45 uur bij de woning aankomen, horen zij gil- en schreeuwgeluiden vanuit het kamerverhuurpand komen. Binnen treffen zij een woeste man aan die niet van zins is om mee te werken aan zijn aanhouding.

- Advertentie -

Pas nadat hij met pepperspray onder controle is gebracht kon hij voor verhoor worden afgevoerd naar het politiebureau aan de Breestraat. De verdachte heeft nog geen verklaring afgelegd wat de aanleiding is geweest van dit incident.

In de bovenwoning zijn diverse vernielingen aangericht.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer naar diverse stormschade meldingen
Volgend artikelBrandweer repareert loszittende dakrand
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.