Man door het lint in kamerverhuurpand Vlissingen

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een 22-jarige Vlissinger aangehouden in zijn bovenwoning aan de Paul Krugerstraat op verdenking van bedreiging met een wapen en vernieling met een bijl.

Als opgeroepen agenten rond 00.45 uur bij de woning aankomen, horen zij gil- en schreeuwgeluiden vanuit het kamerverhuurpand komen. Binnen treffen zij een woeste man aan die niet van zins is om mee te werken aan zijn aanhouding.

Pas nadat hij met pepperspray onder controle is gebracht kon hij voor verhoor worden afgevoerd naar het politiebureau aan de Breestraat. De verdachte heeft nog geen verklaring afgelegd wat de aanleiding is geweest van dit incident.

In de bovenwoning zijn diverse vernielingen aangericht.

Vorig artikelBrandweer naar diverse stormschade meldingen
Volgend artikelBrandweer repareert loszittende dakrand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier