Auto half in sloot op Hendrick Vroomlaan Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Brandweer, ambulance en politie zijn vanavond uitgerukt voor een vrouw die met haar auto half in de sloot terecht was gekomen.

Het voorval gebeurde op de Hendrick Vroomlaan ter hoogte van manege Pardoes. Toen twee jongens over de Hendrick Vroomlaan fietste zagen zij plots een auto in de sloot, er naast stond de geschrokken bestuurster.

- Advertentie -

Direct werd er contact opgenomen met de alarmcentrale. Deze stuurde een tankautospuit, een ambulanceteam en een politievoertuig ter plaatse.

De vrouw kwam met de schrik vrij en had geen verwondingen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getrokken. De auto is vermoedelijk in de sloot geraakt toen de vrouw aan het keren was.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer repareert loszittende dakrand
Volgend artikelMeerdere meldingen voor brandweer wegens storm
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.