Meerdere meldingen voor brandweer wegens storm

© Foto: Frans Bosscha. De foto van de omgevallen boom op de Sloeweg.

VLISSINGEN / OOST-SOUBURG – De brandweer heeft vanavond haar handen vol gehad aan meldingen die gerelateerd waren aan de storm.

In totaal kwamen er in de gemeente Vlissingen vier meldingen binnen. De eerste melding kwam om iets voor zeven uur binnen. Het betrof een loszittende dakrand in de Glacistraat in Vlissingen.

Hierna rond half 10  kwam er een melding binnen van stormschade aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen. Precies op het zelfde adres was zondag ook een melding van stormschade omdat toen een lichtkoepel los raakte door de wind.

De ladderwagen uit Middelburg is vanavond om iets na half 10 opgeroepen voor een melding van stormschade aan het Zeelandiaplein in Oost-Souburg.

Ook werd de brandweer naar de Sloeweg in Vlissingen gestuurd, dit gebeurde rond 23.00 uur. Dit omdat er een boom was omgewaaid. De brandweer heeft de boom van de weg gehaald. Ten tijde van het incident was de Sloeweg deels afgesloten, politie regelde ter plekke het verkeer.

Tot ongeveer 01.00 uur is de brandweer bezig geweest met verschillende meldingen.

Vorig artikelAuto half in sloot op Hendrick Vroomlaan Vlissingen
Volgend artikelGewonde op vissersschip in haven van Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier