Meerdere meldingen voor brandweer wegens storm

- Advertentie -

VLISSINGEN / OOST-SOUBURG – De brandweer heeft vanavond haar handen vol gehad aan meldingen die gerelateerd waren aan de storm.

In totaal kwamen er in de gemeente Vlissingen vier meldingen binnen. De eerste melding kwam om iets voor zeven uur binnen. Het betrof een loszittende dakrand in de Glacistraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Hierna rond half 10  kwam er een melding binnen van stormschade aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen. Precies op het zelfde adres was zondag ook een melding van stormschade omdat toen een lichtkoepel los raakte door de wind.

De ladderwagen uit Middelburg is vanavond om iets na half 10 opgeroepen voor een melding van stormschade aan het Zeelandiaplein in Oost-Souburg.

Ook werd de brandweer naar de Sloeweg in Vlissingen gestuurd, dit gebeurde rond 23.00 uur. Dit omdat er een boom was omgewaaid. De brandweer heeft de boom van de weg gehaald. Ten tijde van het incident was de Sloeweg deels afgesloten, politie regelde ter plekke het verkeer.

Tot ongeveer 01.00 uur is de brandweer bezig geweest met verschillende meldingen.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto half in sloot op Hendrick Vroomlaan Vlissingen
Volgend artikelGewonde op vissersschip in haven van Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.