Arrestatieteam houdt mogelijke verdachte van schietincident aan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een arrestatieteam (AT) heeft gistermiddag een 27-jarige Vlissinger gearresteerd in een woning in Poortvliet. De Vlissinger wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident in de nacht van 24 op 25 oktober jl. in de Pieter Poststraat in Vlissingen.

Op die bewuste nacht werd een auto beschoten door een persoon vanaf een fiets. Het slachtoffer deed direct bij de politie aangifte, de politie stelde een onderzoek in. Ook heeft de politie een buurtonderzoek gehouden met als gevolg nieuwe getuigen en sporen die naar voren kwamen in de loop van het onderzoek.

- Advertentie -

Op basis van de aangetroffen sporen en de verklaringen van getuigen is woensdagmiddag 25 november 2015, om ongeveer 15.15 uur, het Arrestatieteam binnengevallen in een woning in Poortvliet en is de 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel en daar meteen in verzekering gesteld.

De invallen die het arrestatieteam de laatste tijd in Vlissingen deed houden vermoedelijk verband met deze zaak.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie pakt man op wegens bezit wapen en drugs
Volgend artikelBinnenbrand bij Wibra filiaal in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.