Scooterrijder ten val in Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag rond 16.30 uur is een scooterrijder gewond geraakt nadat deze ten val kwam.

Het ongeval gebeurde nabij de kruising Vredehoflaan met de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Een Rapid Responder en een ambulance rukten uit om het slachtoffer medische hulp te bieden. Het slachtoffer is later met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht.

Vorig artikelBrandweer ingezet voor loshangend stoplicht
Volgend artikelVrouw gewond na val bij stadhuis Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier