Mogelijke inbreker opgepakt in Koudekerke

KOUDEKERKE – De politie heeft op de Middelburgsestraat een mogelijke 43-jarige inbreker aangehouden.

Een agent zag op dinsdag 1 december rond 10.00 uur in privétijd de verdachte rijden en wist dat de man gezocht werd.

Hij waarschuwde zijn collega’s die hem vervolgens inrekende. Mogelijk heeft de man iets te maken met een woninginbraak op een bungalowpark aan de Duinweg in Zoutelande. De politie is op zoek naar getuigen van deze inbraak.

De verdachte reed op een lichtgekleurde sportieve herenfiets. Het gaat om een blanke man, 43 jaar oud, hij droeg een zwarte wollen muts, zwarte laarzen en een spijkerbroek.

Heeft u deze man dinsdagochtend  in de omgeving van het bungalowpark gezien of bent u getuige geweest van de betreffende inbraak neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Vorig artikelVrouw gewond na val bij stadhuis Vlissingen
Volgend artikelAuto-inbreker aangehouden door alerte getuigen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier