Voertuig volledig uitgebrand op fietspad Zuidbeekseweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond rond 18.50 uur werd er een brandende auto aangetroffen op het fietspad de Zuidbeekseweg in Vlissingen.

Twee brandweervoertuigen en verschillende eenheden van de politie spoedde zich naar de locatie. Het voertuig viel echter al niet meer te redden.

- Advertentie -

Omdat het onduidelijk was of er nog iemand in de auto aanwezig was werden een ambulanceteam en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter werd later afgemeld omdat er niemand meer in de auto bleek te zitten.

Nadat de auto geblust was is deze door een bergingsbedrijf geborgen. Volgens getuigen zou de auto zijn gestolen en op het fietspad in brand zijn gestoken, dit is echter nog niet bevestigd door de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandje bij basisschool Oost-Souburg
Volgend artikelBuitenbrandje op Rozengracht snel geblust
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.