Voertuig volledig uitgebrand op fietspad Zuidbeekseweg Vlissingen

© Foto: Frans Bosscha

VLISSINGEN – Vanavond rond 18.50 uur werd er een brandende auto aangetroffen op het fietspad de Zuidbeekseweg in Vlissingen.

Twee brandweervoertuigen en verschillende eenheden van de politie spoedde zich naar de locatie. Het voertuig viel echter al niet meer te redden.

Omdat het onduidelijk was of er nog iemand in de auto aanwezig was werden een ambulanceteam en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter werd later afgemeld omdat er niemand meer in de auto bleek te zitten.

Nadat de auto geblust was is deze door een bergingsbedrijf geborgen. Volgens getuigen zou de auto zijn gestolen en op het fietspad in brand zijn gestoken, dit is echter nog niet bevestigd door de politie.

Vorig artikelBrandje bij basisschool Oost-Souburg
Volgend artikelBuitenbrandje op Rozengracht snel geblust
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier