Vlissinger (35) aangehouden na mishandelen plaatsgenoot

Een foto van de situatie woensdagavond © Foto: Cornelis van der jagt

VLISSINGEN – Donderdagmiddag heeft de politie een 35-jarige Vlissinger aangehouden in de Paul Krugerstraat in Vlissingen. De man wordt er van verdacht een 64-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld.

De vechtpartij ontstond woensdagavond na een woordenwisseling tussen de verdachte en zijn voormalige huisbaas. Als de verdachte wegloopt, roept de huisbaas de hulp in van een andere bewoner. Voor de woning komt het vervolgens tot een handgemeen tussen de drie mannen.

Het slachtoffer, de 64-jarige Vlissinger wordt bij het handgemeen zo zwaar toegetakeld dat hij zich moest laten behandelen in het ziekenhuis in Goes.

De verdachte is door de politie voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. Agenten hebben van de mishandeling een proces-verbaal opgemaakt. Hierna is de man in vrijheid gesteld.

Vorig artikelKNMI: Code geel voor zware windstoten
Volgend artikelWietkwekerij geruimd in appartement Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier