Vlissinger (35) aangehouden na mishandelen plaatsgenoot

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagmiddag heeft de politie een 35-jarige Vlissinger aangehouden in de Paul Krugerstraat in Vlissingen. De man wordt er van verdacht een 64-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld.

De vechtpartij ontstond woensdagavond na een woordenwisseling tussen de verdachte en zijn voormalige huisbaas. Als de verdachte wegloopt, roept de huisbaas de hulp in van een andere bewoner. Voor de woning komt het vervolgens tot een handgemeen tussen de drie mannen.

- Advertentie -

Het slachtoffer, de 64-jarige Vlissinger wordt bij het handgemeen zo zwaar toegetakeld dat hij zich moest laten behandelen in het ziekenhuis in Goes.

De verdachte is door de politie voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. Agenten hebben van de mishandeling een proces-verbaal opgemaakt. Hierna is de man in vrijheid gesteld.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Code geel voor zware windstoten
Volgend artikelWietkwekerij geruimd in appartement Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.