Dierenpolitie zoekt baasjes van gevonden honden

Foto's van de twee achtergelaten honden © Foto: Politie Zeeland

VLISSINGEN / RITTHEM – De dierenpolitie is op zoek naar de baasjes van honden die zijn gevonden in Vlissingen en Ritthem. In totaal gaat het om twee honden.

De twee honden zijn volgens de politie op twee verschillende locaties vastgebonden en achtergelaten. Op Facebook laat de politie weten op zoek te zijn naar de baasjes van de honden.

Op 30 december 2015 is er bij Fort Rammekens in Ritthem, een bruin met witte Stafford aangetroffen. De andere hond, een kruising Mechelse Herder werd 12 januari 2016 gevonden op het Stadhuisplein in Vlissingen. Het beest had een metalen prikkelband om de strot.

De twee honden waren niet gechipt en zijn nu in het asiel geplaatst. Hier worden de twee beesten goed verzorgt. De twee honden maken het goed.

Als u een van de twee honden herkent op de foto’s neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal doen? Bel dan met 0800-7000.

Vorig artikelPolitie: Brand in loods Edisonweg niet aangestoken
Volgend artikelKNMI kondigt code geel af vanwege zware windstoten
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier