Dierenpolitie zoekt baasjes van gevonden honden

- Advertentie -

VLISSINGEN / RITTHEM – De dierenpolitie is op zoek naar de baasjes van honden die zijn gevonden in Vlissingen en Ritthem. In totaal gaat het om twee honden.

De twee honden zijn volgens de politie op twee verschillende locaties vastgebonden en achtergelaten. Op Facebook laat de politie weten op zoek te zijn naar de baasjes van de honden.

- Advertentie -

Op 30 december 2015 is er bij Fort Rammekens in Ritthem, een bruin met witte Stafford aangetroffen. De andere hond, een kruising Mechelse Herder werd 12 januari 2016 gevonden op het Stadhuisplein in Vlissingen. Het beest had een metalen prikkelband om de strot.

De twee honden waren niet gechipt en zijn nu in het asiel geplaatst. Hier worden de twee beesten goed verzorgt. De twee honden maken het goed.

Als u een van de twee honden herkent op de foto’s neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal doen? Bel dan met 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie: Brand in loods Edisonweg niet aangestoken
Volgend artikelKNMI kondigt code geel af vanwege zware windstoten
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.