Politie vangt weggelopen hond Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie op heeft dinsdagochtend een weggelopen hond weten te vangen. Tijdens het uitlaten ging het beest er vandoor.

Tijdens een wandelen met zijn baasje in Oost-Souburg ging de hond er vandoor. Politieagenten kregen iets later een melding dat er een hond los zou lopen op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek het om de hond in kwestie te gaan.

- Advertentie -

Ondanks dat de hond zichtbaar vermoeid was, liet zij zich absoluut niet vangen. Uiteindelijk moest er nog een politie-eenheid ter plekke komen om te helpen. Met veel geduld, hondenkoekjes en een riem lukte het de dienders de hond te vangen en aan de riem te doen.

Nadat de hond in de politieauto was gezet kon het dier naar zijn baasje worden gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI kondigt code geel af vanwege zware windstoten
Volgend artikelOmgevallen boom verspert weg in Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.