Politie vangt weggelopen hond Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – De politie op heeft dinsdagochtend een weggelopen hond weten te vangen. Tijdens het uitlaten ging het beest er vandoor.

Tijdens een wandelen met zijn baasje in Oost-Souburg ging de hond er vandoor. Politieagenten kregen iets later een melding dat er een hond los zou lopen op de Oude Vlissingseweg in Middelburg. Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek het om de hond in kwestie te gaan.

Ondanks dat de hond zichtbaar vermoeid was, liet zij zich absoluut niet vangen. Uiteindelijk moest er nog een politie-eenheid ter plekke komen om te helpen. Met veel geduld, hondenkoekjes en een riem lukte het de dienders de hond te vangen en aan de riem te doen.

Nadat de hond in de politieauto was gezet kon het dier naar zijn baasje worden gebracht.

Vorig artikelKNMI kondigt code geel af vanwege zware windstoten
Volgend artikelOmgevallen boom verspert weg in Koudekerke
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier