Sloop van uitgebrande loods aan de Edisonweg begonnen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De sloop van het chalet en de loods van het bedrijf Fun Time aan de Edisonweg in Vlissingen is begonnen. Drie weken geleden brandde de loods en het woonchalet volledig af.

Een woordvoerder van de politie liet destijds weten dat het hoogstwaarschijnlijk niet om brandstichting gaat. Zowel de loods als de woonchalet zijn volledig verwoest. Inmiddels staat alleen het geraamte van de loods nog overeind.

- ADVERTENTIE -

Explosies

Tijdens de brand kon de brandweer alleen aanvallen op het vuur uitoefenen vanaf buiten omdat er zich in de loods explosies voordeden. Later bleek dat er in de loods gasflessen en enkele kermisattracties stonden opgeslagen.

Inzamelingsactie

Voor de eigenaar en zijn vrouw zal een inzamelingsactie worden gehouden. Tijdens de brand waren de eigenaar en zijn vrouw op vakantie. “We hebben alleen nog een koffer met zomerkleren en een auto”, aldus de eigenaar.

Zie ook:

– Politie: Brand in loods Edisonweg niet aangestoken (10 januari 2016)
Grote brand in loods Vlissingen (9 januari 2016)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier