Politie zoekt “vuurwapengevaarlijke man”

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is in Vlissingen op zoek naar een mogelijk vuurwapengevaarlijke man. Dit werd via een Burgernetbericht openbaar gemaakt.

Rond 21.00 uur meldde man via de meldkamer een persoon te hebben gezien met een pistool in zijn hand in de Wijenburg in Bossenburgh. De man zou door de gewapende man tot stoppen zijn gedwongen.

- Advertentie -

Na de melding schakelde de politie Burgernet in om iedereen in de omgeving erop te attenderen dat er iemand gezocht zou worden. Het signalement van de man betreft: Een getinte man van circa 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en draagt een blauwe broek, een zwarte jas en zwarte/grijze schoenen.

De man werd niet als vuurwapengevaarlijk genoemd in de opsporingsberichten” omdat hij geen strafbaar feit zou hebben gepleegd.” aldus de politie.

De persoon is echter nog niet aangetroffen. Bij aantreffen van de man zelf geen actie ondernemen en meteen het alarmnummer 112 bellen.

- Advertentie -
Vorig artikelSloop van uitgebrande loods aan de Edisonweg begonnen
Volgend artikelScooter raakt beschadigd na ongeval fietspad Sloeweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).