Politie zoekt getuigen van woningoverval Vlissingen

Politie doet onderzoek voor de woning © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar getuigen van de overval op een woning aan de Leliënlaan in Vlissingen gisteravond. Volgens de politie gaat het om drie daders.

In de woning waar twee oudere mensen wonen heeft de Forensische Opsporing (FO) onderzoek gedaan en enkele sporen veiliggesteld.

De drie daders hadden donkere kleding aan, de gezichten van de drie waren bedekt. Volgens een woordvoerder van de politie is het onduidelijk of zij de woning met een buit weer hebben verlaten.

De bewoners hebben aangifte gedaan bij de politie. Agenten hebben een buurtonderzoek gehouden. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de overval.

Wie rond het tijdstip van de overval iets gezien heeft dat ermee te maken kan hebben, of wellicht eerder op de avond een verdachte situatie heeft waargenomen in de buurt, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Zie ook:

Vorig artikelOverval op woning Leliënlaan Vlissingen
Volgend artikelCode geel in verband met zware windstoten
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier