Vrouwelijke winkeldief verstopt geitenkaas in onderbroek

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gister een winkeldief aangehouden voor diefstal in een supermarkt in Vlissingen. Op het bureau kwam er nog een gestolen product tevoorschijn.

Aan het einde van de middag kregen agenten een melding van winkeldiefstal. Nadat de agenten de verdachte hadden aangehouden werd het gestolen product teruggegeven aan de winkel.

- Advertentie -

Aangekomen op het bureau hoorden de collega’s een knisperend geluid komen vanuit de broek van de verdachte. De vrouwelijke dief verklaarde dat het om haar maandverband zou gaan. Uiteindelijk bleek dat de verdachte een verpakking met jong belegen geitenkaas in haar onderbroek verstopt had.

Na het onderzoek is de verdachte in vrijheid gesteld. Binnenkort kan zij een boete op haar deurmat verwachten.

- Advertentie -
Vorig artikelCode geel in verband met zware windstoten
Volgend artikelJongen (10) weer terug na vermissing van 2 uur
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.