Politie zoekt getuigen van mishandeling tunneltje Westerzicht

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie is op zoek naar een man en een vrouw die hebben ingegrepen toen een meisje op dinsdag 2 februari jl. werd mishandeld door een groepje jongeren bij het tunneltje in Westerzicht in Vlissingen.

De mishandeling heeft plaatsgevonden tussen 19.00 en 21.00 uur en is al begonnen op het station in Oost-Souburg. Vanwege een eerder conflict werd het meisje van 16 uit Vlissingen in haar gezicht geslagen door een bekende van haar. Op dat moment sloeg het 16-jarige meisje terug en direct hierna ging ze weg van het groepje dat zich op het station verzameld had. Het groepje achtervolgde haar tot aan het tunneltje in Westerzicht waar er opnieuw een opstootje ontstond.

- ADVERTENTIE -

In het tunneltje is het meisje mishandeld door een paar leden van het groepje van vijf. Hierdoor heeft het slachtoffer last van haar oor, hals en been. Tijdens het gevecht dat gaande was in het tunneltje kwamen er een joggende vrouw en een fietsende man langs. Zij hebben geroepen dat de vechtpartij moest stoppen en toen is het groepje er vandoor gegaan. De man op de fiets heeft het slachtoffer naar huis gebracht.

De politie is op zoek naar deze man en vrouw en zou hen willen verzoeken om contact op te nemen via 0900-8844. De recherche van team Walcheren zou heel graag willen weten wat deze mensen precies gezien hebben. Ook is de politie op zoek naar andere getuigen die op die dinsdag 2 februari, tussen 19.00 en 21.00 uur iets hebben gezien dat met deze mishandeling verband kan houden. Dit kan dus zowel op het station in Oost-Souburg als bij het tunneltje in Westerzicht zijn. Ook deze getuigen worden verzocht contact op te nemen.

- ADVERTENTIE -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier