Vuurwapen en hennep in woning Oost-Souburg

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – In Oost-Souburg is maandagmorgen een man in zijn woning aangehouden. Hij had een vuurwapen en twee kleine hennepkwekerijen.

De politie had informatie dat de bewoner van een woning aan de Bermweg een vuurwapen zou bezitten. Op maandag 22 februari 2016 om 6.00 uur is de politie de woning binnen gevallen. De bewoner werd in zijn slaap verrast.

- ADVERTENTIE -

In twee kamers werden hennepkwekerijen aangetroffen met in totaal nog geen 100 planten. Na een korte zoektocht werd ook het  vuurwapen met scherpe munitie gevonden. De man is aangehouden. Het vuurwapen is in beslag genomen en zal vernietigd worden. De hennepkwekerijen zijn geruimd. Er wordt een onderzoek naar de herkomst en eventueel gebruik van het vuurwapen gestart.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier