Vuurwapen en hennep in woning Oost-Souburg

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – In Oost-Souburg is maandagmorgen een man in zijn woning aangehouden. Hij had een vuurwapen en twee kleine hennepkwekerijen.

De politie had informatie dat de bewoner van een woning aan de Bermweg een vuurwapen zou bezitten. Op maandag 22 februari 2016 om 6.00 uur is de politie de woning binnen gevallen. De bewoner werd in zijn slaap verrast.

- Advertentie -

In twee kamers werden hennepkwekerijen aangetroffen met in totaal nog geen 100 planten. Na een korte zoektocht werd ook het  vuurwapen met scherpe munitie gevonden. De man is aangehouden. Het vuurwapen is in beslag genomen en zal vernietigd worden. De hennepkwekerijen zijn geruimd. Er wordt een onderzoek naar de herkomst en eventueel gebruik van het vuurwapen gestart.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Code geel van kracht vanwege zware windstoten
Volgend artikelMan vast na mishandelen vriendin
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).