Ouders gefotografeerde kinderen door politie benaderd

- Advertentie -

VLISSINGEN – Door rechercheurs van Politie Zeeland-West-Brabant, die onderzoek doen naar het heimelijk fotograferen door de zwemtrainer van zwem- en poloclub ‘De Zeeuwse Kust’, zijn ouders van zeven meisjes benaderd.

De rechercheurs hebben donderdag en vrijdag een persoonlijk bezoek gebracht aan de ouders van de meisjes. Tijdens dat bezoek hebben zij uitleg gegeven over het proces en over het doen van aangifte. Of alle ouders ook daadwerkelijk aangifte gaan doen is niet bekend. Die beslissing ligt bij hen zelf.

- Advertentie -

Het onderzoek is nog in volle gang, dus verdere mededelingen hieromtrent kunnen we nu nog niet doen. Tot op dit moment is er nog geen bewijs gevonden dat de foto’s zijn gedeeld of verspreid.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelMiddelburger aangehouden door politie met getrokken pistolen
Volgend artikelOngeval op kruising A58
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.