Ouders gefotografeerde kinderen door politie benaderd

VLISSINGEN – Door rechercheurs van Politie Zeeland-West-Brabant, die onderzoek doen naar het heimelijk fotograferen door de zwemtrainer van zwem- en poloclub ‘De Zeeuwse Kust’, zijn ouders van zeven meisjes benaderd.

De rechercheurs hebben donderdag en vrijdag een persoonlijk bezoek gebracht aan de ouders van de meisjes. Tijdens dat bezoek hebben zij uitleg gegeven over het proces en over het doen van aangifte. Of alle ouders ook daadwerkelijk aangifte gaan doen is niet bekend. Die beslissing ligt bij hen zelf.

Het onderzoek is nog in volle gang, dus verdere mededelingen hieromtrent kunnen we nu nog niet doen. Tot op dit moment is er nog geen bewijs gevonden dat de foto’s zijn gedeeld of verspreid.

Zie ook:

Vorig artikelMiddelburger aangehouden door politie met getrokken pistolen
Volgend artikelOngeval op kruising A58
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier