Automobilist verliet plaats van ongeval

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 25-jarige man uit Middelburg werd dinsdagavond 8 maart aangehouden omdat hij na een aanrijding was doorgereden.

Een 31-jarige man uit Vlissingen reed rond 19.40 uur op de Paul Krugerstraat. De automobilist moest remmen voor een afslaande auto. De achteropkomende automobilist reageerde te laat en botste vervolgens op zijn voorganger.

Vervolgens reed hij door. Korte tijd later werd de auto aangetroffen in de Glacisstraat. De 25-jarige man meldde zich bij de agenten en werd aangehouden op verdenking van verlaten plaats van een ongeval. Hij werd op het politiebureau verhoord.

Zie ook:

Ongeval bij bushalte Paul Krugerstraat Vlissingen (8 maart 2016)

Vorig artikelOngeval bij bushalte Paul Krugerstraat Vlissingen
Volgend artikelPersoon gewond bij keukenbrand Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier