Melding binnenbrand in Kerkstraat Koudekerke

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Aan het begin van de middag is de brandweer met spoed uitgerukt voor een binnenbrand in een woning aan de Kerkstraat in Koudekerke.

Om iets na 12.00 uur werd de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd. Het betrof een brand in een flatwoning.

De oorzaak van de brand is niet duidelijk. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Vorig artikelGeen gewonde bij kop-staartbotsing A58 Oost-Souburg
Volgend artikelBrandweer blust brand in oude gymzaal
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier