KNMI: Pas op voor zware windstoten

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – Het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) heeft voor vandaag code geel afgegeven vanwege zware windstoten.

De waarschuwing die het KNMI heeft uitgegeven geldt van 11.00 tot 16.00 uur vanmiddag. Volgens het instituut kunnen er windstoten van wel 80 tot 100 kilometer per uur voorkomen. “Met name tijdens buiten”, aldus het KNMI.

Het verkeer en eventuele buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden van de zware windstoten.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor loze melding
Volgend artikelAchterruit van auto kapot na botsing met scooter
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier