Robert Ziga niet overleden door misdrijf

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Robert Ziga die vorige week na een maand gevonden werd in de Kanovijver in Vlissingen is niet door een misdrijf om het leven gekomen, dit laat de politie weten.

Er is sectie op het lichaam van Robert Ziga (32) gepleegd. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er geen sporen aangetroffen die er op zouden kunnen duiden dat Ziga door een misdrijf om het leven is gekomen.

Robert Ziga werd vanaf 25 februari jl. vermist. De de vondst van zijn auto en wat persoonlijke spullen in de buurt van het Nollebos, startte de politie samen met de familie een grote zoekactie, deze zoekacties leverde niets op. Vorige week zijn levenloze lichaam aangetroffen in de Kanovijver nabij het Restaurant De Kanovijver tussen waterfietsen en een stijger.

Zie ook:

Vorig artikelAchterruit van auto kapot na botsing met scooter
Volgend artikelBrandweer onderzoekt winkelcentrum na automatische brandmelding
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier