Robert Ziga niet overleden door misdrijf

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Robert Ziga die vorige week na een maand gevonden werd in de Kanovijver in Vlissingen is niet door een misdrijf om het leven gekomen, dit laat de politie weten.

Er is sectie op het lichaam van Robert Ziga (32) gepleegd. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er geen sporen aangetroffen die er op zouden kunnen duiden dat Ziga door een misdrijf om het leven is gekomen.

- Advertentie -

Robert Ziga werd vanaf 25 februari jl. vermist. De de vondst van zijn auto en wat persoonlijke spullen in de buurt van het Nollebos, startte de politie samen met de familie een grote zoekactie, deze zoekacties leverde niets op. Vorige week zijn levenloze lichaam aangetroffen in de Kanovijver nabij het Restaurant De Kanovijver tussen waterfietsen en een stijger.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelAchterruit van auto kapot na botsing met scooter
Volgend artikelBrandweer onderzoekt winkelcentrum na automatische brandmelding
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.