Scooterrijder ten val na aanrijding met auto

VLISSINGEN – Op de van Dishoeckstraat in Vlissingen  is vanmorgen een scooterrijder ten val gekomen na een aanrijding met een personenauto.

De aanrijding gebeurde omstreeks 11.15 uur op de kruising Van Dishoeckstraat met de Van De Spiegelstraat in Vlissingen. Een ambulanceteam werd ook ter plaatse gestuurd en heeft de scooterrijder behandeld.

De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een voorrangsfout. De ter plaatse gekomen politie heeft de zaak verder afgehandeld. De scooter raakte door het ongeval beschadigd.

Vorig artikelBrandweer assisteert ambulanceteam in Vlissingen
Volgend artikelMan gewond na opstootje
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier