Politie deelt twee bekeuringen uit bij transportcontrole

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

RITTHEM – Aan de Duitslandweg hebben politie en Belastingdienst dinsdag 12 april een transportcontrole gehouden. Daarbij is bekeurd voor verschillende overtredingen.

In totaal zijn 25 vrachtwagencombinaties uitgebreid gecontroleerd. Er werden twee bekeuringen uitgeschreven voor overbelading en een proces-verbaal voor niet werkende zijverlichting van een aanhangwagen.

Alle bestuurders hebben moet blazen. Geen van hen had te veel gedronken.

Vorig artikelKNMI: Code geel vanwege onweersbuien
Volgend artikelAsbest vrijgekomen bij schuurbrand Koudekerke
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier