Politie ontdekt wietkwekerij na vermoedelijke inbraak

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan de Pieter Poststraat is donderdag 14 april rond 3.40 uur door de politie een hennepkwekerij ontdekt. Agenten kwamen af op de melding van een mogelijke inbraak, vervolgens ontdekten ze de kwekerij.

Een alerte flatbewoner alarmeerde de politie toen er glasgerinkel klonk. Agenten kwamen bij het appartementencomplex aan en ontdekten bij een van de woningen braaksporen. De bewoner was niet thuis.

- Advertentie -

Toen de dienders vervolgens naar binnen gingen troffen ze een in werking zijnde hennepkwekerij aan. De kwekerij bestond uit 48 planten. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij geruimd. De bewoner zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden bij de politie.

Of dat er daadwerkelijk is ingebroken in het pand wordt nog onderzocht.

- Advertentie -
Vorig artikelAsbest vrijgekomen bij schuurbrand Koudekerke
Volgend artikelMarine en EOD oefenen in Kanovijver Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.