Politie ontdekt wietkwekerij na vermoedelijke inbraak

VLISSINGEN – Aan de Pieter Poststraat is donderdag 14 april rond 3.40 uur door de politie een hennepkwekerij ontdekt. Agenten kwamen af op de melding van een mogelijke inbraak, vervolgens ontdekten ze de kwekerij.

Een alerte flatbewoner alarmeerde de politie toen er glasgerinkel klonk. Agenten kwamen bij het appartementencomplex aan en ontdekten bij een van de woningen braaksporen. De bewoner was niet thuis.

Toen de dienders vervolgens naar binnen gingen troffen ze een in werking zijnde hennepkwekerij aan. De kwekerij bestond uit 48 planten. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij geruimd. De bewoner zal zich op een later tijdstip moeten verantwoorden bij de politie.

Of dat er daadwerkelijk is ingebroken in het pand wordt nog onderzocht.

Vorig artikelAsbest vrijgekomen bij schuurbrand Koudekerke
Volgend artikelMarine en EOD oefenen in Kanovijver Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier