Arnemuidenaar aangehouden na verlaten plaats van ongeval

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gistermiddag een 20-jarige man uit Arnemuiden aangehouden omdat hij na het veroorzaken van een ongeval was doorgereden.

Dinsdagmiddag rond 15.30 uur meldde een getuige dat hij had gezien dat de bestuurder van een personenauto op de Eerste Binnenhavenweg in Vlissingen met hoge snelheid tegen een andere auto was aangereden. Zonder zijn identiteit bekend te maken ging hij ervandoor.
De getuige gaf de kentekens op van beide auto’s die betrokken waren bij de aanrijding, dus de politie was er al snel achter wie de tenaamgestelde van de betreffende auto was.

- Advertentie -

De eigenaar van de auto bleek echter niet te hebben gereden, de agenten werden doorverwezen naar de jongeman die wel in de auto had gereden. Dit bleek een 20-jarige Arnemuidenaar te zijn.

Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar heeft hij een verklaring afgelegd. Rond 18.30 uur is hij weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelKNRM helpt verdwaald hert in Vlissingen
Volgend artikelBrandweer blust buitenbrandje in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.