Man pleegt huisvredebreuk in Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

Vlissingen – Omstreeks middernacht kwam er een melding binnen bij de meldkamer van politie dat er een man aan het inbreken was in een portiekwoning aan de Singel in Vlissingen.

Agenten gingen meteen ter plaatse. De man zou met grof geweld de centrale toegangsdeur van de portiekwoning aan het intrappen zijn.

Even later werden de agenten opgevangen door verschillende bewoners van het portiek. Zij verklaarden dat de betreffende inbreker een bekende van hen was en dat hij vermoedelijk naar binnen was gegaan in een van de woningen.

De agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte en troffen hem inderdaad in een van de woningen aan. Door de deur te forceren had hij zich toegang weten te verschaffen tot de betreffende woning. De bewoners waren op dat moment niet thuis.

Het is niet bekend of hij ook iets gestolen heeft uit de woning. Alle bewoners hebben aangifte gedaan van vernieling van de centrale toegangsdeur. De man is ingesloten in een politiecel in Torentijd.

De inbreker betreft een 52-jarige man uit Terneuzen die al vaker voor overlast heeft gezorgd in dezelfde portiekwoning. Vandaag wordt hij verder gehoord over de zaak.

Vorig artikelMan door onbekende oorzaak gewond in Badhuisstraat Vlissingen
Volgend artikelJongen rijdt door na aanrijding op Rozengracht, een gewonde
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier