Zeker 4 arrestaties op Bevrijdingsfestival Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Tijdens het Bevrijdingsfestival in Vlissingen heeft de politie zeker vier personen aangehouden.

Rond 23.00 uur werd de eerste arrestatie verricht op de Komstraat. Volgens de politie ging het om een man die na een vordering het festivalterrein niet wilde verlaten.

- Advertentie -

In de nacht van donderdag op vrijdag vonden de andere drie aanhoudingen plaats. Het ging onder andere om een vrouw die in de omgeving van de Timmerfabriek aan de Koningsweg een beveiligster had mishandeld.

Om 03.00 uur vond er een vechtpartij plaats bij een café aan het Bellamypark. Bikers van de politie gingen naar aanleiding van de vechtpartij naar de locatie van de melding aan het Bellamypark. Daar aangekomen reageerde een van de betrokkene recalcitrant en weigerde mee te werken. De verdachte is vervolgens aangehouden ter zake openbare dronkenschap.

De laatste aanhouding werd verricht omstreeks 03.30 uur. Dit gebeurde omdat een jongeman door een beveiliger uit een café werd gezet. De persoon keerde zich vervolgens tegen een van de politieagenten. Later bleek dat diezelfde persoon al eerder op de avond vervelend gedrag had vertoond. Hierop hebben agenten de persoon gevorderd om de binnenstad te verlaten. De persoon weigerde hieraan te voldoen. Vervolgens is de verdachte aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex Torentijd.

Volgens de politie is het Bevrijdingsfestival zonder grote problemen verlopen.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw mishandelt beveiligingsmedewerkster
Volgend artikelAutoband in brand in Nollebos Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.