Zeker 4 arrestaties op Bevrijdingsfestival Vlissingen

© Foto: Politie Zeeland- West-Brabant

VLISSINGEN – Tijdens het Bevrijdingsfestival in Vlissingen heeft de politie zeker vier personen aangehouden.

Rond 23.00 uur werd de eerste arrestatie verricht op de Komstraat. Volgens de politie ging het om een man die na een vordering het festivalterrein niet wilde verlaten.

In de nacht van donderdag op vrijdag vonden de andere drie aanhoudingen plaats. Het ging onder andere om een vrouw die in de omgeving van de Timmerfabriek aan de Koningsweg een beveiligster had mishandeld.

Om 03.00 uur vond er een vechtpartij plaats bij een café aan het Bellamypark. Bikers van de politie gingen naar aanleiding van de vechtpartij naar de locatie van de melding aan het Bellamypark. Daar aangekomen reageerde een van de betrokkene recalcitrant en weigerde mee te werken. De verdachte is vervolgens aangehouden ter zake openbare dronkenschap.

De laatste aanhouding werd verricht omstreeks 03.30 uur. Dit gebeurde omdat een jongeman door een beveiliger uit een café werd gezet. De persoon keerde zich vervolgens tegen een van de politieagenten. Later bleek dat diezelfde persoon al eerder op de avond vervelend gedrag had vertoond. Hierop hebben agenten de persoon gevorderd om de binnenstad te verlaten. De persoon weigerde hieraan te voldoen. Vervolgens is de verdachte aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex Torentijd.

Volgens de politie is het Bevrijdingsfestival zonder grote problemen verlopen.

Zie ook:

Vorig artikelVrouw mishandelt beveiligingsmedewerkster
Volgend artikelAutoband in brand in Nollebos Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier