Gestolen fietsen weer terug bij eigenaren

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteren heeft iemand zijn gesloten fiets teruggevonden op de Zeilmarkt in Vlissingen. Ook trof de politie nog een andere fiets aan die vermoedelijk was gestolen.

De twee fietsen stonden op de Zeilmarkt met een kabelslot vastgemaakt aan een rek. Een vrouw had haar fiets herkent en kon aantonen dat deze van haar was. De politie heeft vervolgens het slot doorgeknipt, de vrouw mocht de fiets meteen meenemen.

- Advertentie -

Op de andere fiets die ook aan het kabelslot vast zat, zat een sticker van een fietsenhandelaar. “Deze handelaar hebben wij gebeld en gaf aan dat de fiets was gestolen in Middelburg”, aldus de politie. De eigenaar van de fiets is vervolgens in kennis gesteld, hij heeft zijn fiets inmiddels weer terug.

Volgens de politie waren de fietsen vermoedelijk weggezet om ze op een later moment op te komen halen.

- Advertentie -
Vorig artikelAutoband in brand in Nollebos Vlissingen
Volgend artikelAutoruiten van uit woning gezette man vernield
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.