Gestolen fietsen weer terug bij eigenaren

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Gisteren heeft iemand zijn gesloten fiets teruggevonden op de Zeilmarkt in Vlissingen. Ook trof de politie nog een andere fiets aan die vermoedelijk was gestolen.

De twee fietsen stonden op de Zeilmarkt met een kabelslot vastgemaakt aan een rek. Een vrouw had haar fiets herkent en kon aantonen dat deze van haar was. De politie heeft vervolgens het slot doorgeknipt, de vrouw mocht de fiets meteen meenemen.

- ADVERTENTIE -

Op de andere fiets die ook aan het kabelslot vast zat, zat een sticker van een fietsenhandelaar. “Deze handelaar hebben wij gebeld en gaf aan dat de fiets was gestolen in Middelburg”, aldus de politie. De eigenaar van de fiets is vervolgens in kennis gesteld, hij heeft zijn fiets inmiddels weer terug.

Volgens de politie waren de fietsen vermoedelijk weggezet om ze op een later moment op te komen halen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier