Autoruiten van uit woning gezette man vernield

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie kreeg vanmorgen een melding dat er iemand in het middengebied van Vlissingen in een auto zou slapen met kapotte autoruiten.

Toen de agenten ter plaatse waren hebben zij de man in de auto wakker gemaakt. De man bleek onlangs uit zijn woning te zijn gezet. Ook bleek het voertuig niet te zijn verzekerd.

- Advertentie -

“Omdat we bekend en begaan zijn met de problematiek omtrent deze man hebben wij het voertuig niet direct weg laten takelen maar hem advies gegeven hoe hij het beste zijn auto kan weg laten halen”, aldus de politie via hun facebook Pagina.

De man had overigens volgens de politie geen contactsleutels meer van de auto. Ook de accu van het voertuig werkte niet meer. De man heeft van de politie 24 uur gekregen om het voertuig te verwijderen.

- Advertentie -
Vorig artikelGestolen fietsen weer terug bij eigenaren
Volgend artikel15-jarig meisje vermist op Walcheren
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.