Autoruiten van uit woning gezette man vernield

De man slapend in de auto met de kapotte ruiten. © Foto: Politie Zeeland- West-Brabant

VLISSINGEN – De politie kreeg vanmorgen een melding dat er iemand in het middengebied van Vlissingen in een auto zou slapen met kapotte autoruiten.

Toen de agenten ter plaatse waren hebben zij de man in de auto wakker gemaakt. De man bleek onlangs uit zijn woning te zijn gezet. Ook bleek het voertuig niet te zijn verzekerd.

“Omdat we bekend en begaan zijn met de problematiek omtrent deze man hebben wij het voertuig niet direct weg laten takelen maar hem advies gegeven hoe hij het beste zijn auto kan weg laten halen”, aldus de politie via hun facebook Pagina.

De man had overigens volgens de politie geen contactsleutels meer van de auto. Ook de accu van het voertuig werkte niet meer. De man heeft van de politie 24 uur gekregen om het voertuig te verwijderen.

Vorig artikelGestolen fietsen weer terug bij eigenaren
Volgend artikel15-jarig meisje vermist op Walcheren
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier