Politie ruimt wietkwekerij, verdachte later aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – In een woning aan de Leliënlaan in Vlissingen is afgelopen dinsdag een hennepkwekerij geruimd door de politie.

In de woning werd door agenten een in werking zijnde kwekerij aangetroffen met 153 planten. Alle planten en toebehoren om de kwekerij in stand te houden, zoals assimilatielampen en een kweektent, zijn bij de ruiming in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

- Advertentie -

Door netwerkbeheerder Enduris is aangifte gedaan van de diefstal van stroom, want die werd buiten de elektriciteitsmeter om afgetapt.

Op de dag van de ontruiming was de bewoner niet aanwezig, de agenten hebben de woning betreden met een machtiging van de hulpofficier van justitie.

Vanmorgen is de bewoner van de woning aan de Leliënlaan aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zal daar worden gehoord over zijn betrokkenheid bij de hennepkwekerij.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee auto’s met blikschade na aanrijding Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt eigenaren van vermoedelijk gestolen spullen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.