Fietser griste tas van vrouw weg bij beroving Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie doet onderzoek naar een straatroof die op donderdag 12 mei rond 19.30 uur plaatsvond aan het Koopmansvoetpad.

Een vrouw zou daar door een jongeman van haar tas beroofd zijn. Van dader en slachtoffer ontbreekt nog ieder spoor.

- Advertentie -

Volgens omstanders zou de vrouw door een jongen op de fiets beroofd zijn. Een scooterrijder greep in en reed de dader van zijn fiets. Daarop ging hij er te voet van door.

De fiets van de dader bleef daarbij achter. Nadat de vrouw haar tas terug had vervolgde zij haar weg. Ze heeft daarna geen contact meer gezocht met de politie.

De recherche doet onderzoek naar de zaak. En wil graag spreken met het slachtoffer en getuigen, in het bijzonder de scooterrijder. Uiteraard is de politie ook op zoek naar de dader. Van hem is het volgende signalement bekend: jongen van rond de 17 jaar, licht getint, heeft kort zwart steil haar, slank postuur en hij droeg een lichtblauw shirt.

Slachtoffer en getuigen kunnen zich via 0900 – 8844 melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06-52528336.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt vrouwelijk slachtoffer van beroving
Volgend artikelJongen vermist Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.