Fietser griste tas van vrouw weg bij beroving Souburg

OOST-SOUBURG – De politie doet onderzoek naar een straatroof die op donderdag 12 mei rond 19.30 uur plaatsvond aan het Koopmansvoetpad.

Een vrouw zou daar door een jongeman van haar tas beroofd zijn. Van dader en slachtoffer ontbreekt nog ieder spoor.

Volgens omstanders zou de vrouw door een jongen op de fiets beroofd zijn. Een scooterrijder greep in en reed de dader van zijn fiets. Daarop ging hij er te voet van door.

De fiets van de dader bleef daarbij achter. Nadat de vrouw haar tas terug had vervolgde zij haar weg. Ze heeft daarna geen contact meer gezocht met de politie.

De recherche doet onderzoek naar de zaak. En wil graag spreken met het slachtoffer en getuigen, in het bijzonder de scooterrijder. Uiteraard is de politie ook op zoek naar de dader. Van hem is het volgende signalement bekend: jongen van rond de 17 jaar, licht getint, heeft kort zwart steil haar, slank postuur en hij droeg een lichtblauw shirt.

Slachtoffer en getuigen kunnen zich via 0900 – 8844 melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06-52528336.

Zie ook:

Vorig artikelPolitie zoekt vrouwelijk slachtoffer van beroving
Volgend artikelJongen vermist Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier