Scooter knalt tegen auto bij Machinefabriek

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanavond in Vlissingen gewond geraakt toen hij op het fietspad langs de De Willem Ruysstraat vol geraakt werd door een personenwagen.

De man op de scooter reed in de richting van de Koningsweg en kwam vlak na de Machinefabriek in botsing met een personenwagen die het parkeerterrein aldaar verliet. Tegenover de politie verklaarde de automobilist dat hij de scooter onmogelijk kon zien aankomen, bovendien zat de berijder volgens hem over het stuur gebogen en reed met hoge snelheid.

De scooterrijder kwam op het wegdek terecht en werd door ambulancemedewerkers in de berm behandeld. Hij zag er behoorlijk gehavend uit, was evenwel bij kennis en werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Twee politie-eenheden deden onderzoek en regelden met behulp van omstanders het verkeer.

Vorig artikelMedewerker EHBO onwel tijdens sportdag
Volgend artikelFlink wat rook bij keukenbrand Oost-Souburg
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier